…HAPPY BIRTHDAY TO ME…

15 MEI 2009

hari itu hari birthday aku yang lepas… genap lagi 24thn…
seperti biasa aku mmg x suka sambut b’Day, it remain me older..tapi apa mau lari, hakikat…em
tapi aku suka b’Day rg lain, remain me dorg gettin’ older as well…hhaha…

teda yang sgt menarik b’Day kali nie, well, b’Day tiap tahun pun sama saja..biasalah,kad,gift,wishes,call,getterin’,cake…emm..

selalu lupa mau bersyukur,what a Bless to have all that…daripada org2 yg aku syg,yg aku care, and they care me as well, hopefully

yg sedikit mengharukan walaupun kecik was; bila aku tercuri2, o sengaja mencuri dgr perbualan anak-anak buah aku yg mmg nakal tu …

amirah(7 thn): “kita bagi Ucu(aku) hadiah Katak lah,biar dia gembira…” bisik c kakak ini kepada adik lelakinya..

hahah lucu dgr, dorg mmg tau aku suka collction katak2 nie, tapi touch “biar dia gembira” …

Edham(6 thn): “kita bagi Ucu katak hidup lah,biar dia ada kawan…”

walaupun funny,but it it was so touch…at least dorg nie kanak2,dan kanak2 selalu ikhlas dgn apa yg dorg maksudkan…sekurang2nya ini buat tersenyum…

walaupun dorg nie budak2 yg nakal…sakit jiwa juga melayan dorg nie…tapi yup jauh d sudut hati aku, aku syg sgt anak2 buah aku, juga anak2 buah aku yg di Labuan,rindu…

bila terasa semua nie, buat aku lebih menghargai hari jadi ini..dan kita patut bersyukur utk setiap hembus nafas yg Allah hadiahkan..alhamdulillah.

birthday_15 MEI 2009

Advertisements

~ by n~Da on May 18, 2009.

7 Responses to “…HAPPY BIRTHDAY TO ME…”

  1. happy birthday dear..naim kirim salam. pernah dulu bila kami buka cerita balik sabah sama2 dulu, naim cakap mcm ni: “ernah tu baik kan? nanti kite doa dia mesti dapat org yang baik juga..dia macam alone je saya tengok..” huh..he senses you. kami tetap doakan kau hari2 akan bahagia..insyaallah.

  2. happy belated befday sayang!!!!…
    indah my twin, u know wat…? even kita kenal kejap jak..tp, deep in ma heart…i do luv u very much….dorg ckp rupa kita sama…tu mungkin salah satu penyebab..ko ttp dlm ingatan….
    & yg paling jelas ialah…ceta2 ko dlm blog ko….mcm aku pena rasa suma tu selama ni….hihih..adaka itu instinct??huhuhu..
    pa2pun…aku doakan ko dpt pa yg ko mahukan dlm hidup arrr…huhu

    • i love u more lah sis…more than ever…
      miss u so much juga… aku ingat 1st tym waktu diploma dulu b4 jumpa kakmisya, aku kenal nama dulu..misya…sebab c lendro n faizul that tym bila terjumpa aku selalu kata “nie lah budak muka mcm misya” …terpikir2 gak sepa “misya” tu…?? when i saw u…. i got a sis at uitm .. u

      miss ya so so much…

  3. hee~bebudak mimang sweet..durg ja yang lighten up hari2 kita..innocent;p anyway happy bubdey lagi..

    p/s dyg:naim tda ckp pa2 psl aku? hahhahahha~~mita dia carikan aku satu gak;p eh doakan..haa~

  4. dyg/naim

    hahah…so touch ooo that one…ayooo mo2 nangis aku baca komen ko..nWay thanz 2 naim as well..so sweet aaa dia, lucky u..org mcm tu tak datang selalu,so make sure jgn pernah lepaskan.. : ) maksudnya kawen lah cepat2 hahah
    ..here,same on me,aku slalu doa utk korg…selalu…selalu..

  5. pye:

    yup mmg tu anak2 mmg kiut…ko duduk lah sama durg satu hari…sah2 ko yg biut…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: