SURIAWATI SADI ; i wish you the all hapinest in Life

minggu nie, minggu last menjadi single bagi BB@Suriawati sadi; my dearest beshfren.
17hb Julai nie, she will became Isteri kepada Awang Sari. dan om 18hb Julai , sempena birthday dia gak, hari sanding dia.

i can wait for the moment where my beshfren will came to her next level of life… but here deep inside my heart, i start miss her a lot, i will miss my beshfren, my diary…
sejak beberapa bulan lepas, aku sudah mula rasa kehilanga, kwn yang setiap hari msg2, mcm kisah hidup, suka duka. cerita cinta, fmily, hidup, even benda remeh temeh pun nak update, sakit perut, demam, malah mau gi toilet pun mau update hahah… beberapa bulan kebelakangan nie, we start not talking ‘sampah’2 anymore, kadang2 rasa pelik pulak bila kitaorg now msg2 like adult, yang penting2 saja.
no more talking about ugly betty or project runaway…

entah napa terasa takut pun ada, mcm rasa nanti lepas dia kawen, tak kan lagi sama. no more msging midnite story2 ‘sampah’2 ..will miss that…. but i knew this frenship will never end… she will remain the same, but in the dffrent way.

wedding dia nie, its like a wakeup call for me, terasa something have 2 b change. tak selamanya kita bergantung dgn orang lain untuk kongsi segala rasa, perlu sudah jadi dewasa. mungkin selama nie, masih terasa mau jadi keanak2kan, tapi bila tgk a fren move the next level in life, terdetik hati ini, where should i be? ..should i be the same saja, while life terus berjalan tanpa sedar, banyak benda sudah berubah, have 2 b berubah…

apapun, aku doakan segala sebahagiaan BB n bakal husbandnya awg… i knew korg couple yang serasi gitu..awag will take care of u bb …
my pray always wif u

 

Advertisements

~ by n~Da on July 14, 2009.

2 Responses to “SURIAWATI SADI ; i wish you the all hapinest in Life”

  1. p/s : tym post blog nie, aku tgh boring2 tunngu BB buat facial, lama tul …huhu

  2. miss her tOo..masa dia mau kwen ni even aku jau dan tdk tertolong buat prepare apa2..teringin mau duk borak2 ngan dia masa tgh dia prepare2 brg kawen brg hantaran..1st sobat gettn married..kamu masi ingat dulu kita ceta2 sepa kawen dlu..hahahah n who will b da last? adoi ngeri aku bila ingat..n surely miss bb dunno if i still can giv her midnite call just untuk ckp..’bb i’m in love again’dan..bila suma sudah makin menginjak dewasa aku jadi makin ngeri untuk ingat dan fikir the next step of my life..serius ckp..i neva think bout it..of course la think married but not deeper huhuhuhuhu…kepala pusing aku dah besar tapi hati aku masi kanak2..apa pun bb..appreciate awg..he made for u only..semoga bahagia selalu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: